Terug
 

Ook vertellen

 
De Verhalenkeet – de mobiele, professionele en laagdrempelige opnamestudio van Verhalenhuis Belvédère gaat veelvuldig op reis door de stad, naar de buurten, de wijken, de straten. Check de agenda hieronder wanneer deze in de buurt is.
 

Letterlijk iedereen kan deelnemen. Wil je vertellen over je familiegeschiedenis? Wil je samen met je vrienden, kinderen, ouders, grootouders of buren deelnemen aan een interview? Veel is mogelijk. De (audio)interviews duren telkens max. een uur. Na afloop krijgt iedereen een digitaal exemplaar van het interview thuisgestuurd. Een ander exemplaar wordt opgenomen in het Stadsarchief Rotterdam en daar voor de eeuwigheid bewaard als onderdeel van de stadsgeschiedenis. Fragmenten uit de verhalen worden onderdeel van luisterverhalen en podcasts op de website van het Verhalenhuis en mogelijk ook van luistervoorstellingen. Zodra dit gebeurd, nodigen we natuurlijk alle betrokkenen uit om de première bij te wonen.
 

AGENDA VERHALENKEET:
De interviews vinden plaats:
– op nader te bepalen data wanneer de lockdown voorbij is.

 

KOSTEN:
Deelname tijdens de opnamedagen is gratis. Op verzoek kunnen interviews ook plaatsvinden op speciale momenten en locaties, dan zijn de kosten in overleg. Reserveren is noodzakelijk via een email naar info@verhalenhuisbelvedere.nl bellen kan ook naar 010 720 0997, vraag naar Laura Schalkwijk, met vragen over mogelijke deelname.